Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1101

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 15 May 2004 18:59
Vorige week Zaterdag, 8 Mei, werd de uit Delfzijl afkomstige piratenzender Dusty uit de ether verwijderd. Hierbij werd de gebruikte zender in beslag genomen. Het is ons onbekend of de zender weer retour aan de drie meterband zal komen.

Afgelopen Zondag, 9 Mei, werd de illegale radiozender Mexico uit de lucht geplukt. De uit Uithuizermeeden afkomstige etherpiraat moest zijn gebruikte zender inleveren bij de heren van het Agentschap Telecom. Of de zender weer aan de band zal verschijnen, is ons onbekend.

Tevens werd op Zondag 9 Mei de illegale radiozender Santana het zwijgen opgelegd. De uit Oude Pekela afkomstige geheime zender zag zijn gebruikte zender verdwijnen in de kofferbak van het Agentschap Telecom. Ook van dit station is onbekend of hij weer te beluisteren zal zijn in de toekomst.

Op Woensdag 12 Mei, werd de illegale radiozender Boshut uit de ether verwijderd. De uit Tubbergen afkomstige etherpiraat zag zijn 12 Watt sterke zender verdwijnen in de handen van het Agentschap Telecom.

Op Donderdag 13 Mei, werd rond 17:45h de illegale radiozender Turfsteker het zwijgen opgelegd. De uit Westerhaar afkomstige piratenzender moest zijn gebruikte zender overhandigen aan de heren van het Agentschap Telecom. Of de Turfsteker weer aan de drie meterband zal verschijnen, is op dit moment onbekend.

Tevens werd er deze week een dwangsom verbeurd verklaart. Dit gebeurde op Donderdag 13 Mei in Sibculo. Daar werd de illegale radiozender Vlo weer aan de band gevonden. De Vlo weet van geen ophouden, want inmiddels heeft het station alweer aan de band gezeten.

Trefwoorden: afkomstige gebruikte zender onbekend illegale radiozender agentschap telecom band<< Terug