Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1111

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 31 May 2004 21:03
De afgelopen dagen zijn er weer verschillende invallen geweest bij geheime zenders in diverse delen van het land:

Op Woensdag 26 Mei, werd rond 14:55h de illegale radiozender Tuinkabouter uit de ether verwijderd. De uit Overdinkel afkomstige etherpiraat moest zijn gebruikte zender inleveren bij de heren van het Agentschap Telecom. De woordvoerder van het station heeft te kennen gegeven gewoon weer aan de drie meterband te zullen verschijnen.

Op Donderdag 27 Mei, werd rond 18:00h de illegale radiozender Belle Donna uit de lucht geplukt. De uit Nw. Weerdinge afkomstige etherpiraat moest zijn gebruikte zender inleveren bij Dhr. B. Muller van het Agentschap Telecom. De Bella Donna heeft inmiddels de uitzendingen weer hervat en zat afgelopen Zondag weer vrolijk aan de band zijn plaatjes te draaien.

Ook werd dezelfde avond, Donderdag 27 Mei, rond 18:30h de illegale radiozender Roadrunner het zwijgen opgelegd. De uit Zwartemeer afkomstige etherpiraat kreeg een onverwacht werkbezoekje van Dhr. B. Muller. Deze nam namens het Agentschap Telecom de gebruikte zender in beslag. De woordvoerder heeft ons laten weten nog na te zullen denken over een eventuele terugkomst op de drie meterband. 'Het is bijna vijf jaar goed gegaan, maar we zijn nog aan het nadenken of we ooit weer terug komen', aldus de woordvoerder.

Op Vrijdag 28 Mei, werd rond 21:30h de illegale radiozender Atletico uit het luchtruim gehaald. De uit Tilburg afkomstige etherpiraat moest zijn gebruikte zender inleveren bij de heren van het Agentschap Telecom. De woordvoerder heeft ons laten weten gewoon door te zullen gaan met het brengen van de programma's.

Afgelopen Zaterdag, 29 Mei, werd rond 13:45 de illegale radiozender Piermarogel Radio uit de ether gehaald. De uit de omgeving Sneek afkomstige etherpiraat werd verrast door een werkbezoekje van Dhr. J. Russchen. Deze nam namens het Agentschap Telecom de gebruikte zender in beslag. De piraat heeft laten weten niet meer illegaal aan de band te zullen verschijnen, maar proberen een evenementen frequentie te bemachtigen. Men draait 1 dag per jaar, op een feest terrein.

Op de zelfde dag, Zaterdag 29 Mei, werd de illegale radiozender Tropical FM het zwijgen opgelegd. De uit Sneek afkomstige etherpiraat moest zijn gebruikte zender inleveren bij Dhr. J. Russchen van het Agentschap Telecom. Het is ons niet bekend of men weer terug aan de drie meterband komt.

Trefwoorden: op illegale radiozender afkomstige etherpiraat gebruikte zender inleveren agentschap telecom woordvoerder meterband dhr<< Terug