Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1121

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 14 Jun 2004 10:38
Op Donderdag 10 Juni, werd de illegale radiozender Polka Power Team uit de lucht geplukt. De uit Scheemda afkomstige etherpiraat zag zijn gebruikte zender verdwijnen in de kofferbak van het Agentschap Telecom. Of de geheime zender weer retour aan de band komt, is op dit moment onbekend.

Ook in Twente werden weer twee piratenzenders het zwijgen opgelegd. Op Vrijdag 11 Juni, werd de illegale radiozender De 3 Boekaniers verrast met een werkbezoekje van Dhr. T. Brouwer. Deze nam namens het Agentschap Telecom de gebruikte zender in beslag. Of de piratenzender weer terug aan de drie meterband komt, is op dit moment onbekend.

Op dezelfde middag, Vrijdag 11 Juni, werd rond 12:30h de illegale radiozender De Vliegende Hollander uit de ether gehaald. De uit Enschede afkomstige etherpiraat moest zijn gebruikte zender inleveren bij Dhr. T. Brouwer van het Agentschap Telecom. De woordvoerder van het station heeft laten weten gewoon weer aan de drie meterband te zullen verschijnen.

Afgelopen Vrijdag, 11 Juni, werd rond 21:45h, de illegale radiozender Highway het zwijgen opgelegd. De uit Pekela afkomstige etherpiraat kreeg voor de tweede keer een werkbezoekje van Dhr. B. Muller. Deze nam namens het Agentschap Telecom de gebruikte zender in beslag. De woordvoerder van het station heeft ons laten in de toekomst weer aan de band te zullen verschijnen.

Gisteren, Zondag 13 Juni, werd rond 14:10h de illegale radiozender LPG het zwijgen opgelegd. De uit Lonneker afkomstige etherpiraat werd verrast met een werkbezoekje van Dhr. Walraven. Deze nam namens het Agentschap Telecom de gebruikte zender in beslag. Het is onbekend of de geheime zender weer aan de band zal verschijnen.

Ook werd er vorige week één dwangsom verbeurd verklaart. Dit gebeurde op Donderdag 10 Juni bij de Groenteboer uit Kampen. Of men gewoon doorgaat met het brengen van illegale uitzendingen, is ons niet bekend.

Trefwoorden: illegale radiozender afkomstige etherpiraat gebruikte zender agentschap telecom band onbekend zwijgen opgelegd vrijdag 11 werkbezoekje dhr namens beslag verschijnen<< Terug