Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1147

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 18 Jul 2004 15:03
Afgelopen Maandag, 12 Juli, werd de illegale radiozender Favoriet FM uit de ether verwijderd. Voor de uit Tilburg afkomstige etherpiraat was dit al niet de eerste keer sinds actie Etherflits dat men door de heren van het Agentschap Telecom uit de lucht worden gehaald. Lang heeft het zwijgen van de geheime zender niet geduurt. Favoriet FM is inmiddels weer gewoon te beluisteren in de omgeving van Tilburg op de 105.1 FM.

Op Dinsdagavond, 13 Juli, werd rond 21:15h voor de vijfde keer de illegale radiozender Tuinkabouter het zwijgen opgelegd. De uit Overdinkel afkomstige etherpiraat moest zijn gebruikte zender inleveren bij de heren van het Agentschap Telecom. Ook deze geheime zender is inmiddels weer retour aan de drie meterband.

Donderdagochtend, 15 Juli, werd rond 11:00h de illegale radiozender Bloemfortuin uit de lucht geplukt. Inmiddels is de uit Kollum afkomstige etherpiraat tussen de twintig en dertig keer bezocht door de heren van het Agentschap Telecom. Vandaag nam Dhr. J. Russchen de gebruikte zender in beslag. De woordvoerder heeft ons laten weten gewoon door te zullen gaan, ook al moet hij daarvoor een paar weken de cel in. Ook de Bloemfortuin is weer retour op de drie meterband.

Op Vrijdag 16 Juli, werd rond 15:00h de illegale radiozender Powerline uit de ether verwijderd. De uit Sneek afkomstige etherpiraat moest zijn gebruikte zender inleveren bij Dhr. S. Anema van het Agentschap Telecom. De woordvoerder van het station heeft ons laten weten gewoon weer aan de drie meterband te zullen verschijnen.

Trefwoorden: illegale radiozender fm afkomstige etherpiraat heren agentschap telecom zender gebruikte meterband<< Terug