Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3293

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Moonlight en lady uit de lucht!! punt 06 Apr 2014 20:43
2014-04-06-agentschaptelecom.jpgVanmiddag zondag 6 april werd de geheime zender van etherpiraat Moonlight en lady uit Delfzijl het zwijgen opgelegd. Het Agentschap Telecom reed rond 15:34 door de straat waar de geheime zender zich bevond. Er hing uit de witte VW bus van het Agentschap Telecom een ambtenaar uit het raam om foto's te maken van o.a. de mast. De etherpiraat riep bij het zien via de geheime zender om dat de heren in het witte busje wel even mochten komen.

Na enkele minuten verschenen de ambtenaren van het Agentschap Telecom aan de deur. Er werd de heren de Boer & Walraven een kop koffie aangeboden en ze raakte aan de praat. Ze konden mededelen dat de boete 3000 á 4000 euro zal bedragen voor de geheime zender, er is niks in beslag genomen. Ze wezen de piraat ook op de legale mogelijkheden om de muziek ter gehore te brengen.

De etherpiraat Moonlight en lady heeft ons laten weten dat de legale mogelijkheden geen optie zijn voor deze geheime zender. Er zijn teveel regeltjes aan deze mogelijkheden verbonden en ook het vermogen is aan de lage kant. Binnen 3 maanden zal de etherpiraat Moonlight en lady wederom een geheime zender in de ether brengen, dus heren van de AT ik weet dat jullie alles lezen op etherpiraten.com dus ook nu mijn come back.

Namens het EPC team succes met de wederopbouw.

Trefwoorden: geheime zender etherpiraat moonlight lady agentschap telecom heren<< Terug