Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
682

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 17 Mar 2003 21:37
De heren van het Agentschap Telecom zijn druk bezig geweest met hun actie Etherflits. De volgende zenders werden uit de ether geplukt:

Afgelopen Vrijdagavond, 14 Maart, is de illegale zender Civic FM uit de omgeving Bentelo door de heren van het Agentschap Telecom uit de ether verwijderd. Het station had zijn laatste plaat klaar staan om zijn uitzending via de 89.95 te beƫindigen, toen men de zender moest inleveren.

Op dezelfde avond, Vrijdag 14 Maart, is rond 20:45h, de Kleine Havana vanaf de Veluwe uit de lucht gehaald. Het station dat zijn platenprogramma draaide via de 97.15 FM, moest zijn zender inleveren bij Dhr. W. van Essen van het Agentschap Telecom. De Kleine Havana heeft aangegeven om toch spoedig weer aan de band te zijn.

Op Zaterdagavond, 15 Maart, was het de beurt aan de geheime zender Cortella uit Lonneker om zijn zender in te leveren bij de heren van het Etherflits Team. Rond 20:20h werd de uitzendingen onvrijwillig gestaakt.

Dat het een druk weekend was voor de heren van het Agentschap Telecom blijkt wel uit de volgende inbeslagnames. Op Zondag 16 Maart, werd rond 16:50h Diepvries FM & Oude Pelikaan uit Oldenzaal 'vereerd' op een werkbezoekje. Men moest de zender inleveren.

Na vier jaar te hebben uitgezonden op de vaste Zondagavond, zijn de Mebo 2 & Victoria op Zondag 16 Maart rond 20:55h uit de lucht gehaald. De uit Westerhaar afkomstige etherpiraat moest zijn zender inleveren bij Dhr. van de Sar van het Agentschap Telecom. Wanneer de vertrouwde klanken van Mebo 2 en Victoria weer op de 90.0 FM zullen wederkeren is op dit moment onbekend.

Ook werd op deze Zondagavond, 16 Maart, Lady Dynamite uit de kop van Drenthe uit de ether gehaald. Lady Dynamite is een nieuw station die met haar tweede uitzending bezig was, toen de heren van het Etherflits Team rond 22:00h voor de deur stonden. De zender, een dubbele mosfet, moest worden afgestaan. Tegen Lady Dynamite verklaarden de heren dat ze gewoon ongelovelijk pech heeft gehad, er waren namelijk geen klachten binnen gekomen. Lady Dynamite heeft wel verklaard terug te zullen komen op de 99.6 FM.

In de media wordt telkens meer geschreven over de actie Etherflits van het Agentschap Telecom. Dit bericht stond in de Tubantia van vandaag, Maandag 17 Maart.

Trefwoorden: heren agentschap telecom etherflits ether zender fm station inleveren gehaald 16 lady dynamite<< Terug