Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
819

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 30 Jun 2003 15:11
De heren van het Agentschap Telecom zijn de afgelopen dagen behoorlijk druk geweest met het oprollen van piratenzenders:

Afgelopen Dondag, 26 Juni, is de uit De Wijk afkomstige piratenzender De Wite Beer & Lady uit de ether gehaald. De heren van het Agentschap Telecom namen de gebruikte zender in beslag. Het is onbekend of de Witte Beer binnenkort weer aan de band verschijnt.

Op Vrijdag 27 Juni, is de uit Surhuisterveen afkomstige Radio RT uit de lucht geplukt. Dhr. J. Russchen van het Agentschap Telecom nam rond 16:45h de gebruikte zender in beslag. Radio RT & Lady heeft ons laten weten gewoon door te zullen gaan.

Op Zaterdag 28 Juni, is rond 18:00h de geheime zender Zwarte Ster uit de ether verwijderd. De uit Westerhaar afkomstige etherpiraat moest zijn gebruikte zender in leveren bij Dhr. H. Nijland van het Agentschap Telecom. De Zwarte Ster heeft aangekondigd terug te zullen komen.

Op Zondag 29 Juni, kregen de leden van Piraten Team Sunrise uit Azelo rond 09:30h een officiƫle waarschuwing van Dhr. T. Brouwer van het Agentschap Telecom. Het station was bezig met een marathon uitzending. Op het moment van de waarschuwing was de etherpiraat uit voorzorg al uit de ether. Als men wel weer aan de band zou verschijnen, zou het Agentschap Telecom wel de zender in beslag komen nemen, aldus Dhr. T. Brouwer. De leden hebben toen besloten om de zender uit te laten. Wel verschijnt er binnenkort een impressie over Piraten Team Sunrise op Etherpiraten.com.

Wel werd op Zondag 29 Juni, de uit Manderveen afkomstige etherpiraat Bosjager uit de lucht gehaald. Dhr. T. Brouwer nam namens het Agentschap Telecom, rond 12:00h de gebruikte zender in beslag. De Bosjager heeft wel te kennen gegeven gewoon door te zullen gaan.

Ook werd op Zondag 29 Juni, de illegale radiozender Mondeo uit de lucht gehaald. De uit Elim afkomstige etherpiraat moest zijn zender inleveren bij Dhr. J. Russchen van het Agentschap Telecom. Het is op dit moment onbekend of het station weer aan de band zal verschijnen.

Trefwoorden: agentschap telecom afkomstige ether gehaald gebruikte zender beslag band op lucht dhr etherpiraat zondag 29 brouwer<< Terug