Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
860

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 31 Aug 2003 13:29
En wederom zijn de heren van het Agentschap Telecom druk bezig geweest met het uit de lucht halen van de illegale radiozenders die Nederland rijk is:

Vorige week Zondag, 24 Augustus, is de uit Wehe de Hoorn afkomstige etherpiraat Actief FM uit de ether verwijderd. De heren van het 'Etherflits' Team namen de gebruikte zender in beslag. Het is op dit moment onbekend of het station nog zal wederkeren.

Ook werd op Zondag 24 Augustus de illegale radiozender Toronto uit de lucht gehaald. De uit Peize afkomstige etherpiraat moest zijn gebruikte zender inleveren bij de heren van het Agentschap Telecom. Ook van dit station is het onbekend of het binnenkort weer aan de drie meterband zal verschijnen.

Tevens was ook de geheime zender Mexico op Zondag 24 Augustus de pineut. De uit Uithuizermeeden zag zijn zender verdwijnen in de auto van het Agentschap Telecom.

Op Dinsdag 26 Augustus werd rond 20:20h de uit Leeuwarden afkomstige geheime zender De Kleine Piraat uit de ether verwijderd. Dhr. J. Russchen nam namens het Agentschap Telecom de gebruikte zender in beslag. De Kleine Piraat heeft laten weten dat het station toch binnenkort weer retour zal zijn aan de drie meterband.

Trefwoorden: heren agentschap telecom zondag 24 afkomstige gebruikte zender station<< Terug