Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
942

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 11 Nov 2003 17:49
Afgelopen Donderdag, 6 November, werd de illegale radiozender Rocky Montana uit de lucht gehaald. Het Agentschap Telecom nam de gebruikte zender inbeslag bij de uit Ambt Delden afkomstige etherpiraat. Of het station retour zal komen op de drie meterband, is ons op dit moment onbekend.

Op Zaterdag 8 November, werd de geheime zender Zilverster Team uit de ether verwijderd. De uit Klazienaveen afkomstige etherpiraat zag zijn gebruikte zender verdwijnen in de kofferbak van het Agentschap Telecom. Het station zou storing veroorzaakt hebben op de luchtvaartband. Of het Zilverster Team in de nabije toekomst weer te beluisteren zal zijn, is ons onbekend.

Tevens werd op Zaterdag 8 November, Etherpiraat van het jaar 2000, HitRadio Accuzuur, het zwijgen opgelegd. De uit Balgoij afkomstige etherpiraat moest de gebruikte zender inleveren bij de heren van het Agentschap Telecom. Wanneer HitRadio Accuzuur weer te beluisteren zal zijn, is ons onbekend.

Afgelopen Zondag, 9 November, werd de illegale radiozender Rep & Roer Team uit de lucht geplukt. De uit Winschoten afkomstige etherpiraat moest zijn programma afbreken en de zender meegeven aan de heren van het Agentschap Telecom. Of het station wederom aan de band komt, is ons onbekend.

Trefwoorden: agentschap telecom gebruikte zender afkomstige etherpiraat station onbekend team<< Terug