Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Ook hier staan ??

Met tienduizenden unieke en geregistreerde leden, tienduizenden bezoekers per dag en een uitgebreid en gebalanceerd netwerk omtrent informatie voorziening en technologie, is www.etherpiraten.com al 25 jaar een vooraanstaande en representatieve vertegenwoordiger van het wereldje dat 'etherpiraterij' genoemd wordt. Wij onderscheiden ons door ons passieve karakter en proberen ons te beperken tot enkel informatievoorziening voor en door 'piraten'.

Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit mensen welke zich met meest actief bezig houden met het promoten van Nederlandse (muziek) producten. Deze mensen blijken een interessante afzetmarkt te zijn in de breedste zin van het woord !! Voor drukwerk en reclameproducten tot zenders, antennes, jingles, CD's en vinyl, blijkt er een interessante markt te bestaan !!

Door een nuttige bijdrage van bedrijven, zijn wij van mening dat wij onze website nog meer aan de wensen van  onze bezoekers kunnen aanpassen en van nog meer informatie te kunnen voorzien. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen vrij om uw product te promoten, omdat wij van www.etherpiraten.com geen commerciële instelling willen maken. Alle bijdragen worden puur en enkel gebruikt voor het promoten van de Nederlandse Etherpiraterij, zoals wij dat de afgelopen, 25 jaar hebben gedaan.

Interesse ?? Neem dan vrijblijvend contact met ons op middels de Email en wij zullen zo spoedig contact met U opnemen.

Met Vriendelijke Groet,

Het Etherpiraten.com Team